PARA:DOX

Children of the Enemy

95min2021svensk med engelske undertekster
like-icon
Føj til favoritter
Én mands stædige kamp for at få sine børnebørn ud af Al Hol-fangelejren i Syrien sætter en uforglemmelig fortælling ind i et brændende politisk dilemma.

Patricio Galvez står midt i et næsten utænkeligt mareridt. Han har ikke blot mistet sin datter, der lod sig radikalisere og rejste med sin svenske mand til Syrien, hvor de begge blev dræbt. Hans syv børnebørn i alderen 1 til 8 år sidder nu alene tilbage i en fangelejr i det krigshærgede land.

Den 50-årige, svensk-chilenske Patricio har én mission: At få dem ud. Det bliver en ensom, men stædig kamp. Ikke mindst også med myndighederne, medierne og politikerne, der ikke vil røre ved det betændte dilemma med Syrienskrigere og deres børn.

Under en 45 dage lang rejse gennem Irak til Syrien oprulles historien om, hvad der skete med hans datter Amanda, mens vi er med helt tæt på i hans desperate kamp for at redde sine syv børnebørn, før det er for sent. En kamp, hvor han skal navigere i et minefelt af skiftende stemninger hos medier og politikere, og hvor hvert nyt skridt kan være fatalt. Det bliver ikke lettere, da Amandas radikaliserede mor pludselig også dukker op.

Man håber på det bedste og frygter det værste i en film, der sætter en uforglemmelig fortælling ind i et brændende politisk og uhyre aktuelt dilemma.

sprogsvenskunderteksterengelskespilletid1t 35m år2021original titleChildren of the EnemyinstruktørGorki Glaser-MüllerlandeSverige, Danmark & QatartemaerJust kids, De store følelser, Mellemøsten & Familie

Se flere film som denne

PARA:DOX

Login

Opret ny profil

Opret en gratis profil for at få adgang til dokumentarfilm fra hele verden og et stort vidensunivers med podcasts, artikler, talks og mere. Ingen binding eller fast abonnement.

Er du lærer og gerne vil bruge PARA:DOX i din undervisning, skal du oprette en undervisningsprofil.