PARA:DOX

Grotten

93min2021italiensk med engelske undertekster
like-icon
Lejkan kun lejes i Danmark, Grønland og på Færøerne.
like-icon
Føj til favoritter
En ekspedition ned i Jordens indre fra den dybeste grotte i Europa bliver en mageløs og magisk filmoplevelse i hænderne på den tidligere CPH:DOX-vinder Michelangelo Frammartino.

I 1961 foretog en gruppe frygtløse forskere en ekspedition ned i en 687 meter dyb grotte fra et smalt hul i Calabriens storslåede landskaber. Den tidligere CPH:DOX-vinder Michelangelo Frammartino (‘Le quattro volte’, 2010) genskaber ekspeditionen i en dialogløs og rent billedbåret filmoplevelse, som fører os på en rejse ned i Jordens indre, hvor tiden står stille.

Frammartino er en enestående filmskaber med en særlig sans for naturens vidundere og med tålmodigheden til at vente i årevis på det perfekte øjeblik – og det kan ses. Oppe på jordoverfladen går livet sin gang mellem mennesker og dyr i en nærmest magisk symbiose.

sprogitalienskunderteksterengelskespilletid1t 33m år2021original titleIl bucoinstruktørMichelangelo FrammartinolandeItalien, Frankrig & TysklandtemaerFestivalhits, Hybrid & Meditative kunstfilm

PARA:DOX

Login

Opret ny profil

Opret en gratis profil for at få adgang til dokumentarfilm fra hele verden og et stort vidensunivers med podcasts, artikler, talks og mere. Ingen binding eller fast abonnement.