PARA:DOX

Tower

96min2016engelsk uden undertekster
film-icon
udkommer: 01.02.2024
like-icon
Føj til favoritter
Ved at kombinere arkivoptagelser med animation afsløres de actionfyldte ufortalte historier om vidner, helte og overlevende fra Amerikas første masseskoleskyderi.

Amerikas første skoleskyderi fandt sted 1. august 1966, hvor en galning med et gevær gemte sig i klokketårnet på University of Texas og begyndte at skyde løs på folk. I en blanding af animation og arkivklip rekonstruerer den nervepirrende og kritikerroste ‘Tower’ den tragiske dag, der kostede 16 mennesker livet.

Som forvirringen og frygten spreder sig minut for minut, indleder specialstyrker en operation, der skal trænge ind i tårnet og stoppe den mystiske snigskytte og finde ud af hvem han er – og hvad han vil. Et scenarie, der siden er blevet alt for velkendt, men som ‘Tower’ med sober suspense gengiver i dets mange, oversete detaljer.

sprogengelskunderteksteruden underteksterspilletid1t 36m år2016original titleTowerinstruktørKeith MaitlandlandUSAtemaerAnimeret dokumentar, Anmeldernes favoritter, Festivalhits, Historie, Voldens væsen & True crime

Se flere film som denne

PARA:DOX

Login

Opret ny profil

Opret en gratis profil for at få adgang til dokumentarfilm fra hele verden og et stort vidensunivers med podcasts, artikler, talks og mere. Ingen binding eller fast abonnement.

Er du lærer og gerne vil bruge PARA:DOX i din undervisning, skal du oprette en undervisningsprofil.