PARA:DOX

Who We Were

110min2021tysk, engelsk & fransk med engelske undertekster
like-icon
Lejkan kun lejes i Danmark, Grønland og på Færøerne.
like-icon
Føj til favoritter
Er mennesket kun en forbipasserende gæst på Jorden? Seks markante mennesker ser på tidens kriser fra hver sin faglige vinkel i en visionær storfilm.

Hvad har en astronaut, en dybhavsforsker, en økonom, en filosof, en posthumanist og en buddhistisk munk til fælles? Mere end man måske skulle tro. Fra hver sin faglige og menneskelige vinkel forsøger de at forstå de stadig mere komplekse udfordringer, som klimaforandringerne stiller vores planet overfor. Og uanset om de befinder sig på toppen af ​​verden, på havets bund, inde i den menneskelige hjerne, på G-20-topmøder eller i hjertet af den internationale rumstation ISS, søger de efter konstruktive måder at redde vores verden på. Men er menneskets dominans på Jorden måske kun en kort krusning i tidens hav?

Marc Bauders storslåede, cinematiske vision er inspireret af den populære, tyske intellektuelle Roger Willemsens posthume essay ‘Who We Were’.

sprogtysk, engelsk & franskunderteksterengelskespilletid1t 50m år2021original titleWer Wir WareninstruktørMarc BauderlandTyskland

PARA:DOX

Login

Opret ny profil

Opret en gratis profil for at få adgang til dokumentarfilm fra hele verden og et stort vidensunivers med podcasts, artikler, talks og mere. Ingen binding eller fast abonnement.