PARA:DOX

American Dharma

96minengelsk med danske undertekster
like-icon
Lejkan kun lejes i Danmark, Grønland og på Færøerne.
like-icon
Føj til favoritter
Errol Morris kalder sin nye interviewfilm med højrepopulisten Steve Bannon for en gyser med en fascinerende skurk i hoverollen. Men hvem har overtaget i samtalen?

Donald Trumps tidligere rådgiver, den kontroversielle politiske strateg, Steve Bannon, er emnet for (og skurken i) mesterdokumentaristen Errol Morris’ nye interviewfilm. Udgangspunktet er Morris’ politiske uenighed med Bannon, mens rammen for interviewet er det klassiske Hollywood, der har formet Bannon både som filmproducent, politisk rådgiver og som menneske. I en kold og henlagt lufthangar stiller Morris det højreradikale ikon til regnskab for sin populistiske ideologi og dens racistiske undertoner, mens det som samtalen skrider frem bliver mere og mere uklart, hvem der har overtaget.

sprogengelskunderteksterdanskespilletid1t 36m åroriginal titleAmerican DharmainstruktørErrol MorrislandeUSA & StorbritannientemaerFestivalhits, Censur, propaganda og demokrati, Dokumentarlegender, Ikoner og store personligheder, Journalistik & USA

PARA:DOX

Login

Opret ny profil

Opret en gratis profil for at få adgang til dokumentarfilm fra hele verden og et stort vidensunivers med podcasts, artikler, talks og mere. Ingen binding eller fast abonnement.