PARA:DOX

Family Shots

93min2017tysk, engelsk & fransk med engelske undertekster
like-icon
Føj til favoritter
For, imod - eller i tvivl? En personlig og underholdende film om et valg, der optager flere og flere: Vaccination eller ej.

Den kollektive skepsis over for vacciner er større i det progressive Kreuzberg i Berlin, end noget andet sted i den vestlige verden. Her blev et sjældent mæslingeudbrud for et par år siden pludselig hverdag for mange familier. Og her bor den tyske filmskaber og vordende far David Sieveking.

Kæresten er skeptisk, og David er i tvivl. Skal de lade deres barn vaccinere? Et spørgsmål, der bliver startskuddet til en personlig rejse ind i medicinalverdenen – og ud over den.

‘Family Shots’ er en film med både nysgerrighed og kritisk tæft i behold, og tager livtag med en diskussion, der optager flere og flere. Uanset om man er for, imod eller i tvivl om vaccination, er der rigt stof til eftertanke i Sievekings både seriøse og underholdende film. For der er virkelig mange, der har en både privat og professionel holdning til den forebyggende medicin.

sprogtysk, engelsk & franskunderteksterengelskespilletid1t 33m år2017original titleEingeimpftinstruktørDavid SievekinglandeTyskland, Guinea-Bissau & FrankrigtemaerVidenskabens kontroverser

Se flere film som denne

PARA:DOX

Login

Opret ny profil

Opret en gratis profil for at få adgang til dokumentarfilm fra hele verden og et stort vidensunivers med podcasts, artikler, talks og mere. Ingen binding eller fast abonnement.

Er du lærer og gerne vil bruge PARA:DOX i din undervisning, skal du oprette en undervisningsprofil.