PARA:DOX

F@ck This Job

104min2021engelsk & russisk med engelske undertekster
like-icon
Lejkan kun lejes i Danmark, Grønland og på Færøerne.
like-icon
Føj til favoritter
Den kulørte historie om en russisk TV-kanals storhed og fald med en rig party-prinsesse ved roret er en medrivende medie-thriller, hvor man aldrig ved, hvem der er ven eller fjende.

Den utrolige historie om TV-kanalen Dozhd udfolder sig som en russisk udgave af lukningen af Radio24syv – hvis altså Radio24syv var styret af en champagne-poppende party-prinsesse, der elsker farver, fester og frie medier.

Med økonomisk kapital fra sin rige mand, og med social kapital fra et liv levet i overhalingsbanen, formår Natasha Sindeeva på få år at etablere et af de vigtigste uafhængige nyhedsmedier i Rusland. En kanal, der først anklages for at være lalleglad, men som vokser i modvind og ender med at blive en af Putins helt store hovedpiner.

sprogengelsk & russiskunderteksterengelskespilletid1t 44m år2021original titleF@ck This JobinstruktørVera Krichevskaya landeStorbritannien & TysklandtemaerJournalistik, Censur, propaganda og demokrati, Forstå Europa & Nye blikke på Rusland

PARA:DOX

Login

Opret ny profil

Opret en gratis profil for at få adgang til dokumentarfilm fra hele verden og et stort vidensunivers med podcasts, artikler, talks og mere. Ingen binding eller fast abonnement.