PARA:DOX

How to Become an Astronaut

72min2016fransk, engelsk & russisk med engelske undertekster
like-icon
Føj til favoritter
I en alder af 38 år er Thomas Pesquet den 10. og yngste franske astronaut, der bliver udvalgt til en 180 dages mission i ISS. Filmen følger træningen op til missionen.

Den 16. november 2016 rejste den franske astronaut Thomas Pesquet på et halvt års eventyr på den internationale rumstation. For at forberede sig på missionen og være klar til rummets fjendtlige miljø trænede Thomas Pesquet i 7 år. Fra Houston i USA til Bajkonur i Kasakhstan har instruktørerne Jürgen Hansen og Pierre-Emmanuel Le Goff fulgt den fysiske og mentale forberedelse på helt tæt hold.

Filmen er en prequel til dokumentaren ’16 Sunrises’, hvor vi er med Thomas Pesquet og de andre astronauter på den internationale rumstation. ’16 Sunrises’ er også tilgængelig her på PARA:DOX.

sprogfransk, engelsk & russiskunderteksterengelskespilletid1t 12m år2016original titleThomas Pesquet, L'etoffe d'un HérosinstruktørerPierre-Emmanuel Le Goff & Jürgen HansenlandFrankrigtemaerSpace is the place, Kun på Paradox & Frankrig

Se flere film som denne

PARA:DOX

Login

Opret ny profil

Opret en gratis profil for at få adgang til dokumentarfilm fra hele verden og et stort vidensunivers med podcasts, artikler, talks og mere. Ingen binding eller fast abonnement.

Er du lærer og gerne vil bruge PARA:DOX i din undervisning, skal du oprette en undervisningsprofil.