PARA:DOX

I Got Words

90min2023norsk & dansk med engelske undertekster
like-icon
Føj til favoritter
Dansk raps storhedstid set gennem norske briller (og med norsk humor!) i en usentimental film om gamle venskaber og om det kreative kick, når to ord pludselig rimer på hinanden til beatet fra en trommemaskine.

Malk de Koijn, Raske Penge, L.O.C og Jonny Hefty. De første år af 00’erne var en gylden tid for dansk rap. Og nu er der gået 20 år siden norske Runar Gudnason samlede et kamera op i Aalborg og begyndte at filme det boomende rapmiljø i den nordjyske hovedstad, inden han rejste tilbage til Norge og blev en kendt rapper. Filmen blev aldrig færdig, men nu har Runar fundet de gamle spoler frem igen, og med underspillet humor og norsk selvironi besøger han sine gamle ungdomsvenner og trækker linjerne op fra sin ungdom og til i dag, hvor hans voksne søn bor i Købenahvn og selv laver musik i soveværelset. ’I Got Words’ er en veldrejet, personlig fortælling om rim, rap, rytme og lyde – og om livet og alt det andet.

PR-partner: Fondet for Dansk-Norsk Samarbejde.

sprognorsk & danskunderteksterengelskespilletid1t 30m år2023original titleEg har ordinstruktørRunar GudnasonlandNorgetemaerCPH:DOX 2023, Musikfilm, Norden, Ikoner og store personligheder & Kun på Paradox

Se flere film som denne

PARA:DOX

Login

Opret ny profil

Opret en gratis profil for at få adgang til dokumentarfilm fra hele verden og et stort vidensunivers med podcasts, artikler, talks og mere. Ingen binding eller fast abonnement.

Er du lærer og gerne vil bruge PARA:DOX i din undervisning, skal du oprette en undervisningsprofil.