PARA:DOX

Mor jeg er bange

60min2017dansk med engelske undertekster
like-icon
Lejkan kun lejes i Danmark, Grønland og på Færøerne.
like-icon
Føj til favoritter
Vi kalder dem 'særligt sensitive'. De børn og unge, der uden umiddelbar årsag lider af angst - angst for mørke, for lejrskoler, for at gå i skole og ikke mindst for at være væk fra deres forældre.

Mange børn lider af så voldsom angst, at de ikke kan leve en normal hverdag. De tør f.eks. ikke tage i skole eller er panisk angste for at være adskilt fra deres forældre. Laura på 10 år kæmper med katastrofetanker og separationsangst, og Signe også 10 år er bange for næsten alt: levende lys, at køre i elevator, begå fejl og tale højt skolen. Men der er lys for enden af tunnelen, for forskere har fundet en metode, der kan afhjælpe børns angst.

I “Mor, jeg er bange” følger vi børnene, når de sammen med forældrene går i gang med at komme angsten til livs.

sprogdanskunderteksterengelskespilletid1t 0m år2017original titleMor jeg er bangeinstruktørAnders Riis-Hansen & Mette Andkjær HansenlandDanmarktemaerDet bedste fra Danmark & Just kids

PARA:DOX

Login

Opret ny profil

Opret en gratis profil for at få adgang til dokumentarfilm fra hele verden og et stort vidensunivers med podcasts, artikler, talks og mere. Ingen binding eller fast abonnement.