PARA:DOX

Rat Film

84min2016engelsk uden undertekster
like-icon
Føj til favoritter
Rotter og racisme i Baltimore. To fænomener, der med skæv humor og politisk bid gennemlyser hinanden i et skarpt og uforudsigeligt tanke-eksperiment.

Hvis man lægger et statistisk diagram over Baltimores rotteproblemer ovenpå ét med byens demografiske fordeling mellem sine sorte og hvide indbyggere, danner der sig overraskende, historiske mønstre. Men før vi kommer så vidt, skal vi hele den slidte by rundt på et morsomt og semi-antropologisk field trip med excentriske rottefængere og andet godtfolk. ‘Rat Film’ handler om rotter og racisme, og får de to ting til at tale med hinanden i en spekulativ, men knivskarp og dybt original form. En film, hvor ny viden opstår gennem kreativ tænkning.

sprogengelskunderteksteruden underteksterspilletid1t 24m år2016original titleRat FilminstruktørTheo AnthonylandUSAtemaerFestivalhits, Dyrenes vilde verden, Nye klassikere, Anmeldernes favoritter & USA

Se flere film som denne

PARA:DOX

Login

Opret ny profil

Opret en gratis profil for at få adgang til dokumentarfilm fra hele verden og et stort vidensunivers med podcasts, artikler, talks og mere. Ingen binding eller fast abonnement.

Er du lærer og gerne vil bruge PARA:DOX i din undervisning, skal du oprette en undervisningsprofil.