Terroir to Table – Wine Lovers' Guide to Food and Wine
En sanselig rundtur i alle afkroge af vinens verden, fortalt af dem, der lever af og med den. Sommelierer, kokke og mikrobiologer deler deres passion – og et par tips.
Vin er ikke bare vin. Den er et arbejde og en passion, man aldrig bliver færdig med. Vin er socialt samvær og en åbning af sanserne. Og så er den for tiden i udvikling, er blevet biodynamisk og er nu i gang gøre sit indtog på det store, asiatiske marked. ’Terroir to Table’ er en rejse ud til vingårde og vinmarker, ned i vinkældre og ind i dyre gastronomiske køkkener, hvor dedikerede eksperter søger efter de perfekte kombinationer mellem vin og mad. Alle steder møder vi sommelierer, vinsælgere, akademikere, forfattere og mikrobiologer, der undersøger jorden for at finde ud af, om en særlig drue lever bedst i leret eller kalkstenet jord for at komme rundt i alle afkroge af ‘den mest civiliserede drik i menneskehedens historie’.