PARA:DOX

The White Diamond

87minengelsk, tysk & fransk med engelske undertekster
like-icon
Lejkan kun lejes i Danmark, Grønland og på Færøerne.
like-icon
Føj til favoritter
Luftskibsingeniør Dr. Graham Dorrington tager på en tur til de gigantiske Kaieteur Falls i hjertet af Guyana i håb om at kunne flyve sin heliumfyldte opfindelse over trætoppene.

Luftskibsingeniør Dr. Graham Dorrington tager på en tur til de gigantiske Kaieteur Falls i hjertet af Guyana i håb om at kunne flyve sin heliumfyldte opfindelse over trætoppene. Men denne logistiske indsats bliver ikke uden risiko.

For 12 år siden endte en lignende ekspedition til det unikke habitat i kronetaget i en katastrofe, da Dorringtons ven Dieter Plage faldt ned og døde. Med på ekspeditionen er Werner Herzog, der nu tager af sted med en ny prototype af luftskibet ind i den forsvundne verden af den uberørte regnskov i dette lidet udforskede område af verden for at optage og fortælle denne unikke historie i en ekstraordinær dokumentarfilm.

PARA:DOX

Login

Opret ny profil

Opret en gratis profil for at få adgang til dokumentarfilm fra hele verden og et stort vidensunivers med podcasts, artikler, talks og mere. Ingen binding eller fast abonnement.