PARA:DOX

Varda by Agnès

115min2019fransk med danske undertekster
like-icon
Føj til favoritter
Den franske filmskabers helt nye selvportræt er en berigende og dybt charmerende vandretur gennem det fantasifulde livsværk.

Agnès Varda ser tilbage på sit liv og sine mange film i et generøst og fantasifuldt selvportræt bestående af monologer foran et publikum og med herlige klip fra hele livsværket. Tre ting driver den i dag 90-årige Varda: inspirationen, kreativiteten og det at dele. Fra debutfilmen for 65 år siden (!) til sidste års kæmpehit ‘Faces Places’. Få andre filmskabere har dyrket netop fantasien, friheden og fællesskabet som Varda, og man er i virkelig charmerende – og meget inspirerende – selskab hele vejen. Som feministisk ikon og foregangskvinde er den politiske understrøm i værket aktuel som aldrig før.

sprogfranskunderteksterdanskespilletid1t 55m år2019original titleVarda par AgnèsinstruktørAgnès VardalandFrankrigtemaerAnmeldernes favoritter, Festivalhits, Dokumentarlegender, Film om film, Ikoner og store personligheder, Frankrig & Store kvinder

Se flere film som denne

PARA:DOX

Login

Opret ny profil

Opret en gratis profil for at få adgang til dokumentarfilm fra hele verden og et stort vidensunivers med podcasts, artikler, talks og mere. Ingen binding eller fast abonnement.

Er du lærer og gerne vil bruge PARA:DOX i din undervisning, skal du oprette en undervisningsprofil.