PARA:DOX

Wall

82min2017engelsk uden undertekster
like-icon
Lejkan kun lejes i Danmark, Grønland og på Færøerne.
like-icon
Føj til favoritter
Uhyre smukt animeret film om muren, der deler Israel og Palæstina - skrevet og guidet af den Oscar-nominerede, britiske forfatter David Hare.

Den kontroversielle mur, der adskiller Israel og Palæstina, er fire gange så lang og visse steder dobbelt så høj som Berlinermuren. En mur og et tragisk symbol med lige så mange betydninger, som der er mennesker på hver side af den gamle konflikt.

Den Oscar-nominerede, britiske forfatter David Hare (‘The Hours’, ‘The Reader’) har skrevet manuskriptet, og alle billeder i den politisk og intellektuelt klarsynede ‘Wall’ er smukt animerede – men baserede på virkelige optagelser, diskussioner og møder. Hare er nemlig selv med i filmen, og går i dialog med både sine arabiske og jødiske venner om udsigterne til en løsning og om muligheden for fred. Med uovertruffent, britisk gentlemanship og med en dyb indsigt og erfaring i regionens historie, guider Hare os sikkert rundt i den betændte konflikts nuancer. Kunstnerisk eminent og med et forbilledligt politisk udsyn.

sprogengelskunderteksteruden underteksterspilletid1t 22m år2017original titleWallinstruktørCam ChristiansenlandCanadatemaerMellemøsten & Animeret dokumentar

PARA:DOX

Login

Opret ny profil

Opret en gratis profil for at få adgang til dokumentarfilm fra hele verden og et stort vidensunivers med podcasts, artikler, talks og mere. Ingen binding eller fast abonnement.