PARA:DOX

Assholes: A Theory

82min2019engelsk uden undertekster
like-icon
Føj til favoritter
Filmatiseringen af psykologi-professor Aaron James' vittige bestseller om hvorfor nogle folk bare er nogle røvhuller - og hvad man gør med dem!

Aaron James, professor i psykologi og passioneret surfer, kan fortælle dig alt det, du har brug for at vide om, hvorfor nogle mennesker bare er nogle totale røvhuller. Og endnu vigtigere: hvordan man håndterer dem!

To gode spørgsmål i en tid med metoo-skandaler og hensynsløse verdensledere, som hans bestseller ‘Assholes: A Theory’ besvarer med sort humor og reel, psykologisk indsigt. Nu er filmatiseringen her, og den er hverken mindre farverig eller højaktuel!

James fører ordet, mens vi møder en række mennesker (blandt andre John Cleese i topform) med røvhulserfaring af både den tragiske og komiske slags. Fra den irriterende kollega over alverdens douchebags, og til oplevelser af overgreb – uanset hvad man selv måtte have mødt af førsteklasses idioter bliver man klogere på dem i James’ skarpe analyse af røvhullets psykologi – i overført betydning, naturligvis.

Den canadiske doku-veteran John Walker leverer videnskabsformidling, når den er mest engagerende, underholdende – og oplysende.

sprogengelskunderteksteruden underteksterspilletid1t 22m år2019original titleAssholes: A TheoryinstruktørJohn WalkerlandCanadatemaerDokumentarlegender & Komedier

Se flere film som denne

PARA:DOX

Login

Opret ny profil

Opret en gratis profil for at få adgang til dokumentarfilm fra hele verden og et stort vidensunivers med podcasts, artikler, talks og mere. Ingen binding eller fast abonnement.

Er du lærer og gerne vil bruge PARA:DOX i din undervisning, skal du oprette en undervisningsprofil.