PARA:DOX

Black Sun

75min2005fransk & engelsk med engelske undertekster
like-icon
Lejkan kun lejes i Danmark, Grønland og på Færøerne.
like-icon
Føj til favoritter
Gary Tarns prisbelønnede film undersøger historien om Hugues de Montalembert, en New York-baseret kunstner og filmskaber, der blev blindet ved et brutalt angreb i 1978.

Black Sun fortæller historien om Hugues de Montalembert, en fransk kunstner og filmskaber, der bor i New York, og som blev blind under et voldeligt overfald i 1978.

Filmen kombinerer de Montalemberts lydfortælling med de karakteristiske 16mm-billeder og udforsker de umiddelbare og langsigtede konsekvenser af overfaldet, mens de Montalembert reflekterer over sin opfattelse af verden.

Black Sun er et portræt af en unik mand og hans bemærkelsesværdige reaktion på et livsforandrende traume og er en poetisk filmisk meditation over et ekstraordinært liv uden visioner.

Vinder af hovedkonkurrencen på CPH:DOX 2006.

sprogfransk & engelskunderteksterengelskespilletid1t 15m år2005original titleBlack SuninstruktørGary TarnlandStorbritannientemaerVindere af DOX:AWARD, Ikoner og store personligheder & Kun på Paradox

PARA:DOX

Login

Opret ny profil

Opret en gratis profil for at få adgang til dokumentarfilm fra hele verden og et stort vidensunivers med podcasts, artikler, talks og mere. Ingen binding eller fast abonnement.