PARA:DOX

Budding Humans

70min2022norsk med engelske undertekster
like-icon
Lejkan kun lejes i Danmark, Grønland og på Færøerne.
like-icon
Føj til favoritter
To 2-årige, norske børnehavedrenges utrolige venskab i en herlig og ubeskriveligt cute film med alle de uendelige op- og nedture, der ledsager ethvert virkeligt venskab. Og om hvordan to små mennesker tager form undervejs.

De to drenge Balder og Haakon er bedste venner. De er to år gamle og går i samme norske børnehave. Med røde kinder og lyst hår vælter de rundt på legepladsen, laver ballade på stuen og forvandler med fantasien to franskbrødmadder til en far og en mor. Gennem fire årstider følger kameraet de to drenges venskab og liv i børnehavens mikrokosmos, gennem alle de op- og nedture der følger med et ethvert ægte venskab. Men ‘Budding Humans’ er også et studie i opdragelse og i børns udvikling af empati og værdsættelse af andre. Nuttetheden er fuldstændigt i top, og der skal advares om en seriøs risiko for at blive skruk. Men filmen er ikke bare en sukkersød fremstilling af livet som barn. Det er kærlighed og frustration og drillerier og grineflip og skubberier og gråd i en stor snotnæset pærevælling. Det er med andre ord: livet. Uanset om du er voksen eller barn.

sprognorskunderteksterengelskespilletid1t 10m år2022original titleStore små menneskerinstruktørGunhild Westhagen MagnorlandNorgetemaerCPH:DOX 2023, Festivalhits, Just kids & Kun på Paradox

PARA:DOX

Login

Opret ny profil

Opret en gratis profil for at få adgang til dokumentarfilm fra hele verden og et stort vidensunivers med podcasts, artikler, talks og mere. Ingen binding eller fast abonnement.