PARA:DOX

City of Ghosts

90min2016arabisk med danske undertekster
like-icon
Lejkan kun lejes i Danmark, Grønland og på Færøerne.
like-icon
Føj til favoritter
Gennem seks år har en gruppe syriske mænd filmet først den syriske regeringshærs, siden Islamisk Stats overgreb i byen Raqqa. Trods forfølgelser og dødstrusler fortsatte de med at dokumentere begivenhederne.

Ingen af de modige, syriske journalister i ‘City of Ghosts’ havde regnet med at bruge (og satse) deres liv som journalister. Men da ISIS rykkede ind i Raqqa i kølvandet på det arabiske forår, havde de ikke andet valg end at dokumentere ISIS’ horrible overgreb mod befolkningen i en mediekrig på Facebook, Twitter og via krypterede videoklip fra fronten af det hærgede land. Under parolen ‘Raqqa is Being Slaughtered Silently’ – og under konstante dødstrusler – rapporterer gruppen til en verden, der længe har vendt det blinde øje til borgerkrigen. En overvældende stærk film af manden bag ‘Cartel Land’, Matthew Heineman.

sprogarabiskunderteksterdanskespilletid1t 30m år2016original titleCity of GhostsinstruktørMatthew HeinemanlandUSAtemaerCensur, propaganda og demokrati, Journalistik & Mellemøsten

PARA:DOX

Login

Opret ny profil

Opret en gratis profil for at få adgang til dokumentarfilm fra hele verden og et stort vidensunivers med podcasts, artikler, talks og mere. Ingen binding eller fast abonnement.