PARA:DOX

Cyborg: A Documentary

87min2023engelsk & Catalan med engelske undertekster
like-icon
Føj til favoritter
Neil Harbisson har en antenne boret ind i sit kranium, som gør ham i stand til at HØRE farver. I dag er han verdens første officielt anerkendte cyborg.

Der er ikke andre som Neil Harbisson derude – i hvert fald ikke endnu!

Som verdens første officielt anerkendte cyborg er han en enestående skabning, og han er på en dedikeret mission for retten til at designe sig selv. Kunstneren Harbisson er født farveblind, men har fået indopereret en antenne i sit kranium, der sætter ham i stand til at høre farver(!) og sammen med sine venner turnerer han rundt i verden for at tale om at være cyborg – og faktisk er dele af Carey Borns portræt-road movie optaget under CPH:DOX i 2014, hvor Harbisson var festivalens særlige gæst!

Desværre er det ikke alle, der deler Harbissons tech-optimisme, og han har været udsat for dødstrusler fra konservative fanatikere, der ser symbiosen mellem menneske og maskine som gudsbespottende.

En film fra den teknologiske forfront om en cyborg, der måske er prototypen på fremtidens menneske.

sprogengelsk & Catalanunderteksterengelskespilletid1t 26m år2023original titleCyborg: A DocumentaryinstruktørCarey BornlandeStorbritannien & USAtemaerCPH:DOX 2023, Stranger Than Fiction, Medicin og mirakler, Robotter, AI og Big Data, Fremtiden & Kun på Paradox

Se flere film som denne

PARA:DOX

Login

Opret ny profil

Opret en gratis profil for at få adgang til dokumentarfilm fra hele verden og et stort vidensunivers med podcasts, artikler, talks og mere. Ingen binding eller fast abonnement.

Er du lærer og gerne vil bruge PARA:DOX i din undervisning, skal du oprette en undervisningsprofil.