PARA:DOX

Elena's Inner Fire

75min2021dansk med engelske undertekster
like-icon
Føj til favoritter
Jyllands eneste og sejeste kvindelige pro-wrestler kan smadre enhver, men vil det også lykkes Elena at finde sin indre ild?

Et godt bud på et ægte, drøn-underholdende kulthit, der balancerer mellem kulørte fantasi-universer, special effects og ægte følelser. Præcis som den wrestling-kultur, den fører os midt ind i.

Her møder vi Elena Morgenstjerne, Jyllands eneste kvindelige pro i arenaen. Alle hendes venner er mænd, og hun kan smadre dem alle sammen når det skal være. Men for at blive en sand legende i ringen må man for alvor finde sin indre ild. Vil det lykkes for Elena?

Casper Balslevs film er et ko(s)misk og (k)ærligt indblik i en parallel virkelighed af Santo-masker, Speedos og store drømme.

sprogdanskunderteksterengelskespilletid1t 15m år2021original titleElena's Inner FireinstruktørCasper BalslevlandDanmarktemaerDet bedste fra Danmark, Unge stemmer & Subkulturer

Se flere film som denne

PARA:DOX

Login

Opret ny profil

Opret en gratis profil for at få adgang til dokumentarfilm fra hele verden og et stort vidensunivers med podcasts, artikler, talks og mere. Ingen binding eller fast abonnement.

Er du lærer og gerne vil bruge PARA:DOX i din undervisning, skal du oprette en undervisningsprofil.