PARA:DOX

Elsker, elsker ikke

73min2021dansk uden undertekster
like-icon
Føj til favoritter
Et intimt indblik i 20 unge personers kærlighedsliv. Gennem sårbare samtaler om deres personlige erfaringer fortæller de en moderne, poetisk og realistisk historie om kærlighed i 2021.

20 unge mennesker deler deres tanker og erfaringer omkring kærlighed og romantiske forhold i 2020. Det har aldrig været lettere at finde sig en partner i en tid, hvor vi altid har sociale medier og dating-apps ved hånden. Men samtidig har forventningerne til det perfekte kærlighedsliv heller aldrig været højere, og flere føler sig ensomme end nogensinde før.

I mødet med de unge medvirkende bliver man heldigvis lidt klogere på det hele. For selvom de er vidt forskellige, er samtalerne hundrede procent ærlige og så kan man genkende ikke så lidt fra ens eget liv, selv fra de mest uventede sider.

sprogdanskunderteksteruden underteksterspilletid1t 13m år2021original titleElsker, elsker ikkeinstruktørerKathrine Skibsted, Caroline Mathilde Salic & Andrine MolandlandDanmarktemaerDet bedste fra Danmark, Køn, krop og kærlighed, LGBTQ, Kærlighed & Unge stemmer

Se flere film som denne

PARA:DOX

Login

Opret ny profil

Opret en gratis profil for at få adgang til dokumentarfilm fra hele verden og et stort vidensunivers med podcasts, artikler, talks og mere. Ingen binding eller fast abonnement.

Er du lærer og gerne vil bruge PARA:DOX i din undervisning, skal du oprette en undervisningsprofil.