PARA:DOX

Ennio

156min2021italiensk & engelsk med danske undertekster
like-icon
Lejkan kun lejes i Danmark, Grønland og på Færøerne.
like-icon
Føj til favoritter
Ennio Morricone er mesteren bag nogle af verdens mest velkendte og elskede filmsoundtracks. En dokumentar om hans musikalske karriere, og en rejse gennem nogle af filmhistoriens milepæle.

Ennio Morricone er mesteren bag nogle af verdens mest velkendte og elskede filmsoundtracks. Film som Sergio Leones ‘Den gode, den onde og den grusomme’ og ‘En nævefuld dollars’ har opnået deres ikonstatus takket være Ennio Morricones musik. To år efter hans død i 2020 kom denne store dokumentar om hans musikalske karriere og en rejse gennem nogle af filmhistoriens milepæle. Filmen er instrueret af Giuseppe Tornatore, manden bag klassikere som ‘Mine aftener i Paradis’, ‘1900’ og ‘Malena’.

sprogitaliensk & engelskunderteksterdanskespilletid2t 36m år2021original titleEnnioinstruktørGiuseppe TornatorelandeItalien & JapantemaerMusikfilm, Ikoner og store personligheder, Film om film & Dokumentarlegender

PARA:DOX

Login

Opret ny profil

Opret en gratis profil for at få adgang til dokumentarfilm fra hele verden og et stort vidensunivers med podcasts, artikler, talks og mere. Ingen binding eller fast abonnement.