PARA:DOX

Fashion Babylon

75min2022engelsk med engelske undertekster
like-icon
Føj til favoritter
Modeverdenen set indefra af tre insiders, som med brutal ærlighed og befriende (selv)ironi deler deres opture og desperate nedture.

Hvornår er man ‘indenfor’ i modeverdenen? Tre professionelle modeller og mode-mennesker på fuldtid lukker os ind i deres liv, drømme og kriser med brutal ærlighed og befriende (selv)ironi i en insider-rapport fra en verden, hvor anerkendelse og berømmelse er lige så flygtig som sæsonernes trends.

Michelle Elie, Casey Spooner og RuPaul’s Drag Race-vinderen Violet Chachki er alle tre inde i kernen af det forførende, babyloniske kaos af illusioner og selvbedrag, som modeverdenen også er. Men at man har en Front Row-invitation til Jean-Paul Gaulters afskeds-show i lommen betyder ikke nødvendigvis, at man kan betale huslejen dagen efter.

Instruktør Gianluca Matarrese har selv arbejdet i modebranchen i årevis, og hans film er et kritisk, kulørt og kærligt portræt fra et Babylon i forandring.

sprogengelskunderteksterengelskespilletid1t 15m år2022original titleFashion BabyloninstruktørGianluca MatarreselandFrankrigtemaerKøn, krop og kærlighed, Kun på Paradox, Subkulturer & LGBTQ

Se flere film som denne

PARA:DOX

Login

Opret ny profil

Opret en gratis profil for at få adgang til dokumentarfilm fra hele verden og et stort vidensunivers med podcasts, artikler, talks og mere. Ingen binding eller fast abonnement.

Er du lærer og gerne vil bruge PARA:DOX i din undervisning, skal du oprette en undervisningsprofil.