PARA:DOX

Hairy

52min2017tysk med engelske undertekster
like-icon
Lejkan kun lejes i Danmark, Grønland og på Færøerne.
like-icon
Føj til favoritter
I en flettet og flot montage fortæller 'Hairy' tankevækkende og udforskende om kroppens vildtvoksende hårpragt og dens historiske betydning.

Hår er et udtryk, vi kan bruge til at afkode os selv og verden – hvem vi er, og hvad vi står for. Enhver generation har sin genkendelige frisure, enhver politisk bevægelse sin ikoniske hårstil – og enhver teenager har forskrækket kigget sig under armene eller på hagen, når viltre hår pludselig dukker op.

I en flettet og flot montage fortæller ‘Hairy’ tankevækkende og udforskende om kroppens vildtvoksende hårpragt og dens historiske betydning. Som opvarmning viser vi kortfilmen ‘Mammas hår’, en rørende stopmotion-fortælling om hårets (og hårtabets) betydning for en kræftsyg mor og hendes børn.

sprogtyskunderteksterengelskespilletid52m år2017original titleHaariginstruktørAnka Schmid & Anka SchmidlandSchweiztemaerKun på Paradox & Køn, krop og kærlighed

PARA:DOX

Login

Opret ny profil

Opret en gratis profil for at få adgang til dokumentarfilm fra hele verden og et stort vidensunivers med podcasts, artikler, talks og mere. Ingen binding eller fast abonnement.