PARA:DOX

Honeyland

85min2019tyrkisk, Bosnian & Macedonian med danske undertekster
like-icon
Lejkan kun lejes i Danmark, Grønland og på Færøerne.
like-icon
Føj til favoritter
I en landsby i Makedonien lever den sidste kvindelige bijæger i Europa et simpelt liv med sine organiske bistader. Da nomadiske biavlere flytter ind og bryder stedets grundregel, truer de med at ødelægge hendes levebrød samt naturens skrøbelige balance.

Ude på landet i Makedonien bor Hatidze, en af de sidste af sin slags. Hun er den sidste kvinde i Europa, som samler vildhonning. Med omhu og ekspertise forvalter hon sine bikolonier med stor respekt og hengivenhed for de små dyr, som er så vitale for planetens økosystem. Men da en omkringrejsende familie slås sig ned i nabohuset, forandres hendes forudsætninger.

sprogtyrkisk, Bosnian & Macedonianunderteksterdanskespilletid1t 25m år2019original titleМедена ЗемјаinstruktørLjubomir Stefanov & Tamara KotevskalandFYR MacedoniatemaerAnmeldernes favoritter, Dyrenes vilde verden, Forstå Europa & Globalisering

PARA:DOX

Login

Opret ny profil

Opret en gratis profil for at få adgang til dokumentarfilm fra hele verden og et stort vidensunivers med podcasts, artikler, talks og mere. Ingen binding eller fast abonnement.