Nordic by Nature – Michelin Stars
Kulinarisk saga om den færøske Michelinstjerne-restaurant KOKS, deres pionerende chefkok og den storslåede færøske natur og kultur, som restauranten og dens dedikerede personale lever af.
I en afsidesliggende dal på Færøerne ligger KOKS. En lille restaurant, der har to af de eftertragtede Michelin-stjerner. Den unge, langhårede chefkok hedder Poul Andrias Ziska, og han er vores guide i dette festmåltid af en nordisk saga, der handler mere om storslået færøsk mad, kultur og traditioner end om stjerneformede hædersbevisninger. På KOKS laver de mad, der anrettes med pincet, men det har sit udgangspunkt i den grove færøske natur, hvor vind og vand og tåge og kulde har formet landskaberne og mentaliteten. Og det er netop ude i naturen, at Ziska og hans hold arbejder med at bringe de traditionelle færøske metoder og historier med ind i nutidens eksperimenterende køkken og undersøge, hvordan Færøerne egentlig smager.