PARA:DOX

Tove i stykker

38min2020dansk uden undertekster
like-icon
Lejkan kun lejes i Danmark, Grønland og på Færøerne.
like-icon
Føj til favoritter
Et mosaisk portræt af Tove Ditlevsen. Den selvsikre og ublu forfatter, og den sårbare kvinde bag bøgerne.

En lydcollage af interviews og digtoplæsninger væves sammen med nogle skønne animationer og tager fat i det skæringspunkt, der var mellem liv og litteratur for Tove Ditlevsen. Det er med livet som indsats, at skriften bliver til, og med det levede liv som selve litteraturens grundstof.

Vi møder både den hvidvinsdrikkende, bramfrie Tove og den skrøbelige, ensomme sjæl, der udgør den forfatter, som har givet os så mange ord og følelser med på vejen – fra ‘Barndommens gade’ og langt ind i voksenlivet. Hun har altid været der, men oplever alligevel at blive genopdaget fra nye sider for hver ny generation af læsere.

sprogdanskunderteksteruden underteksterspilletid38m år2020original titleTove i stykkerinstruktørPeter Lopes Andersson & Sami SaiflandDanmarktemaerDet bedste fra Danmark, Ikoner og store personligheder, Animeret dokumentar & Litteratur

PARA:DOX

Login

Opret ny profil

Opret en gratis profil for at få adgang til dokumentarfilm fra hele verden og et stort vidensunivers med podcasts, artikler, talks og mere. Ingen binding eller fast abonnement.