PARA:DOX

Forget Me Not

83min2019koreansk & dansk med danske undertekster
like-icon
Lejkan kun lejes i Danmark, Grønland og på Færøerne.
like-icon
Føj til favoritter
En dansk hjerteknuser af en film fra en koreansk ø, hvor ugifte og gravide unge piger bor sammen for at undgå tabu.

Hvad får en mor til at give sit barn væk? Det er det store spørgsmål i Sun Hee Engelstofts gribende hjerteknuser af en film om tre koreanske kvinder, der er blevet gravide uden for ægteskab og nu skjuler sig for omverden, til de har født. De bor på et kvindehjem drevet af den viljestærke forstanderinde Im på en sydkoreansk ø, hvor smukke landskaber står i skarp kontrast til det voldsomme dilemma, som kvinderne går igennem: skal de beholde deres barn eller bortadoptere det? Vi kommer helt tæt på i Engelstofts lavmælte, følsomme portræt af en forbudt verden, set gennem hendes egne erfaringer som koreansk adopteret.

sprogkoreansk & danskunderteksterdanskespilletid1t 23m år2019original titleForglem mig ejinstruktørSun Hee EngelstoftlandeDanmark & Republic of Korea (South Korea)temaerDe store følelser, Det bedste fra Danmark, Kun på Paradox & Asien

PARA:DOX

Login

Opret ny profil

Opret en gratis profil for at få adgang til dokumentarfilm fra hele verden og et stort vidensunivers med podcasts, artikler, talks og mere. Ingen binding eller fast abonnement.