PARA:DOX

Francesca & Love

83min2022spansk & Catalan med engelske undertekster
like-icon
Føj til favoritter
En livsbekræftende og farverig, dokumentarisk kusine til en Almódovar-film om en midaldrende kvindes jagt på kærligheden – og om lære at surfe rundt på dating apps efter man har fået grå hår.

Catalanske Francesca Llopis er visuel kunstner. Hun tegner, maler, syer, folder, filmer, fotograferer. Og så dater hun.

En aften til en middag, hvor vinen flyder erklærer den livlige – og single – gråhårede kvinde, at hun længes efter at finde en partner. Hendes veninder protester og fortæller hende, at hun ikke finder bedre selskab end dem. Alligevel ender hun med at downloade en dating-app på sin telefon og begynder at sætte stævnemøder op.

Hendes elskede datter er lige fløjet fra reden for at opleve verden og spille musik, så Francesca er ladt alene tilbage og må selv tage sig af den nye tomhed, der rumsterer i hendes hjerte. Hun fylder hullet med sprøjt af lysende rød maling, mens hun ringer til datteren og lytter til hendes himmelske stemme, der udgør det smukke soundtrack i en herligt livsbekræftende om at holde sig ung af sind.

sprogspansk & Catalanunderteksterengelskespilletid1t 23m år2022original titleFrancesca i l'AmorinstruktørAlba Sotorra ClualandSpanientemaerKærlighed, Feel Good, Internettet, Køn, krop og kærlighed, Kun på Paradox & CPH:DOX 2023

Se flere film som denne

PARA:DOX

Login

Opret ny profil

Opret en gratis profil for at få adgang til dokumentarfilm fra hele verden og et stort vidensunivers med podcasts, artikler, talks og mere. Ingen binding eller fast abonnement.

Er du lærer og gerne vil bruge PARA:DOX i din undervisning, skal du oprette en undervisningsprofil.