PARA:DOX

Human Nature

107min2019engelsk uden undertekster
like-icon
Lejkan kun lejes i Danmark, Grønland og på Færøerne.
like-icon
Føj til favoritter
Science fiction bliver til virkelighed for øjnene af os i en film om genetiske remix af menneskets DNA, der vitterligt indfanger en revolution i real-time.

Mens det meste af videnskabspressens opmærksomhed har været rettet mod den digitale tidsalder, har en helt anden videnskabelig revolution været undervejs. Det handler om CRISPR og muligheden for at manipulere menneskeligheden på dens mest grundlæggende niveau, nemlig ved at ændre den genetiske kode.

Det kraftfulde nye værktøj, CRISPR, giver videnskabsmændene en helt ny teknologi til at kunne redigere DNA med hidtil uset lethed og præcision, så sygdomme kan kureres og handicap ændres. Hvad der engang var science fiction bliver nu til virkelighed. Men hvad betyder det for lægevidenskabens fremtid? For vores forhold til naturen? For vores evne og lyst til selv at udvikle os?

Fra en fantastisk historie om en ny, videnskabelig opdagelse til en både provokerende og skræmmende undersøgelse af CRISPRs samfundsmæssige konsekvenser, er ‘Human Nature’ en film, der vitterligt indfanger og dokumenterer en videnskabelig revolution in real time.

sprogengelskunderteksteruden underteksterspilletid1t 47m år2019original titleHuman NatureinstruktørAdam BoltlandUSAtemaerVidenskabens kontroverser & Medicin og mirakler

PARA:DOX

Login

Opret ny profil

Opret en gratis profil for at få adgang til dokumentarfilm fra hele verden og et stort vidensunivers med podcasts, artikler, talks og mere. Ingen binding eller fast abonnement.