PARA:DOX

Manufactured Landscapes

86min2006engelsk, kantonesisk & mandarin med engelske undertekster
like-icon
Lejkan kun lejes i Danmark, Grønland og på Færøerne.
like-icon
Føj til favoritter
Fotografen Edward Burtynsky rejser rundt i Kina for at fotografere beviserne og virkningerne af landets massive industrielle revolution.

Manufactured Landscapes er en film om den berømte fotograf Edward Burtynskys verden og arbejde. Filmen følger Burtynsky til Kina, hvor han rejser rundt i landet for at fotografere beviserne og virkningerne af landets massive industrielle revolution. Steder som Three Gorges-dæmningen, der er 50 % større end nogen anden dæmning i verden og har fordrevet over en million mennesker, fabriksgulve på over en kilometer og den betagende skala af Shanghais byfornyelse er emner for hans linse og filmens kamera.

Manufactured Landscapes, der er optaget på Super-16mm film, udvider de narrative strømme i Burtynskys fotografier og giver os mulighed for at meditere over vores dybe indvirkning på planeten og være vidne til både epicentrene for industrielle bestræbelser og lossepladserne for deres affald.

sprogengelsk, kantonesisk & mandarinunderteksterengelskespilletid1t 26m år2006original titleManufactured LandscapesinstruktørJennifer BaichwallandCanadatemaerKun på Paradox, Ikoner og store personligheder, Asien & Kina

PARA:DOX

Login

Opret ny profil

Opret en gratis profil for at få adgang til dokumentarfilm fra hele verden og et stort vidensunivers med podcasts, artikler, talks og mere. Ingen binding eller fast abonnement.