PARA:DOX

Margaret Atwood: A Word after a Word after a Word is Power

93min2019engelsk uden undertekster
like-icon
Føj til favoritter
Portrætfilm af den 80-årige forfatter Margaret Atwood, som bl.a. har skrevet ‘The Handmaid’s Tale’ og skabt en ny genre af dystopi-litteratur.

Imens autoritære ledere kommer til magten, anti-abort-bevægelser vinder indpas, og klimatruslen lurer i baggrunden, har Margaret Atwoods forfatterskab fået nyt liv. Med tv-versionen af den dystopiske ‘The Handmaid’s Tale’ er Atwoods navn blevet cementeret verden over. I denne portrætfilm følger vi den ukuelige 80-årige Atwood på hendes tour verden rundt i forbindelse med den længe ventede udgivelse af ‘The Testaments’, der er udkommet på dansk med titlen ‘Gileads Døtre’. Filmen giver os et hjertevarmt indblik i et liv centreret omkring Atwoods passion for litteratur, politik og natur.

sprogengelskunderteksteruden underteksterspilletid1t 33m år2019original titleMargaret Atwood: A Word after a Word after a Word is PowerinstruktørerNancy Lang & Peter RaymontlandCanadatemaerIkoner og store personligheder, Store kvinder & Litteratur

Se flere film som denne

PARA:DOX

Login

Opret ny profil

Opret en gratis profil for at få adgang til dokumentarfilm fra hele verden og et stort vidensunivers med podcasts, artikler, talks og mere. Ingen binding eller fast abonnement.

Er du lærer og gerne vil bruge PARA:DOX i din undervisning, skal du oprette en undervisningsprofil.