PARA:DOX

Push

92min2019engelsk, spansk & italiensk med engelske undertekster
like-icon
Lejkan kun lejes i Danmark, Grønland og på Færøerne.
like-icon
Føj til favoritter
Bag om de stigende huspriser og en global boligspekulation i rystende skala. En urban verdensomrejse med et mål om at ændre udviklingen.

Alle taler om det, men de færreste forstår det for alvor. Boligpriserne er eksploderet i verdens storbyer. Men det er lønniveauet ikke, og man kan i dag bruge næsten hele sin indkomst på et sted at bo, som man aldrig har tid til at være i, fordi man skal på arbejde for at betale huslejen. Hvad er der sket, og hvad kan der gøres?

Leilani Farha arbejder for FN, og i ‘Push’ rejser hun rundt til verdens storbyer for at undersøge boligkrisens omfang og årsager. Det er rystende, hvad hun finder. Men i alliance med borgmestre fra Berlin til Barcelona opstår et nyt projekt, der kan vende udviklingen.

sprogengelsk, spansk & italienskunderteksterengelskespilletid1t 32m år2019original titlePushinstruktørFredrik GerttenlandSverigetemaerFestivalhits, Kapitalismekritik & Forstå Europa

PARA:DOX

Login

Opret ny profil

Opret en gratis profil for at få adgang til dokumentarfilm fra hele verden og et stort vidensunivers med podcasts, artikler, talks og mere. Ingen binding eller fast abonnement.