PARA:DOX

The Quintessence

70min2021engelsk & fransk uden undertekster
like-icon
Lejkan kun lejes i Danmark, Grønland og på Færøerne.
like-icon
Føj til favoritter
Filosofisk frikvarter med nogle af verdens skarpeste astrofysikere, der indvier os i deres personlige tanker og drømme om universets mest fundamentale - og mest abstrakte - mysterier.

Det ydre rum er det ultimative spejl på vores drømme og forestillinger om universet og vores egen plads i uendeligheden. Den britiske kunstner Pamela Breda har over tre år besøgt nogle af verdens mest begavede astrofysikere for at høre deres personligt tanker om det hele – bogstaveligt talt!

I et smukt værk optaget på analog film indvies vi i nogle af videnskabs mest grundlæggende spørgsmål og abstrakte dilemmaer. Kan vi observere verden uden at påvirke den? Hvad er viden? Og vil vi en dag have svarene på alt? I afsidesliggende laboratorier og observatorier, der ellers er lukkede for offentligheden, får de skarpeste hjerner selv lejlighed til at tage sig et filosofisk frikvarter fra den regelbundne forskning, de har dedikeret deres liv til.

sprogengelsk & franskunderteksteruden underteksterspilletid1t 10m år2021original titleThe QuintessenceinstruktørPamela Breda landeStorbritannien, Frankrig, Schweiz, USA & ItalientemaerSpace is the place, Kun på Paradox & Universets gåder

PARA:DOX

Login

Opret ny profil

Opret en gratis profil for at få adgang til dokumentarfilm fra hele verden og et stort vidensunivers med podcasts, artikler, talks og mere. Ingen binding eller fast abonnement.