PARA:DOX

By Heart

80min2023fransk med engelske undertekster
like-icon
Føj til favoritter
Isabelle Huppert på de skrå brædder og bag scenen, mens hun forbereder sig på et Tjekhov-stykke. Et levende og elegant portræt af en verdens mest cool og karismatiske kvinder, der lukker os ind i sin kreative proces.

Isabelle Huppert er en af sin generations mest ikoniske skuespillere. En kunstner på en scene, som vi her får i nært portræt henover en varm sommer, hvor hun forbereder sig til en rolle i Tjekhovs ‘Kirsebærhaven’ på en stor udendørsscene i Avignon. Vi er med både på de skrå brædder og bag scenen, hvor den altid stilfulde Huppert øver sig med kollegaen Fabrice Luchini. Et levende, elegant og umiskendeligt fransk portræt med et opmærksomt blik for alle de små detaljer, der har gjort Huppert til noget så sjældent som en arthouse-superstjerne. Er Isabelle Huppert lige så cool og karismatisk bag scenen, som hun er foran et kamera? Mais oui!

sprogfranskunderteksterengelskespilletid1t 20m år2023original titlePar cœursinstruktørBenoit JacquotlandFrankrigtemaerCPH:DOX 2023, Anmeldernes favoritter, Ikoner og store personligheder, Frankrig, Store kvinder & Kun på Paradox

Se flere film som denne

PARA:DOX

Login

Opret ny profil

Opret en gratis profil for at få adgang til dokumentarfilm fra hele verden og et stort vidensunivers med podcasts, artikler, talks og mere. Ingen binding eller fast abonnement.

Er du lærer og gerne vil bruge PARA:DOX i din undervisning, skal du oprette en undervisningsprofil.