PARA:DOX

Risk

92min2016engelsk med danske undertekster
like-icon
Føj til favoritter
Den Oscar-be­løn­ne­de in­struk­tør bag 'Ci­tizen­four' Lau­ra Po­i­tras ret­ter sit ka­me­ra mod en af hvor tids mest kon­tro­ver­si­el­le fi­gu­rer - Juli­an As­san­ge.

‘Risk’ er en thriller af en do­ku­men­tar­film, som ta­ger sit af­sæt i WikiLe­aks’ of­fent­lig­gø­rel­se af den stør­ste læk i mo­der­ne tid og gi­ver et mod­sætnings­fyldt po­rtræt af Juli­an As­san­ge som en mand, der om­skri­ver hi­sto­ri­en, men sam­ti­dig rum­mer et løbsk stor­heds­v­an­vid.

Laura Poitras gæstede i 2023 CPH:DOX for at tale om sin seneste film, ‘All the Beauty and the Bloodshed’, som handler om den kompromisløse fotokunstner Nan Goldins kamp for at drage den stenrige familien Sackler til ansvar for deres rolle i opioid-epidemien i USA. Både filmen og samtalen er tilgængelig her på PARA:DOX nedenfor.

sprogengelskunderteksterdanskespilletid1t 32m år2016original titleRiskinstruktørLaura PoitraslandUSAtemaerJournalistik, Censur, propaganda og demokrati, Ikoner og store personligheder & Internettet

Se flere film som denne

PARA:DOX

Login

Opret ny profil

Opret en gratis profil for at få adgang til dokumentarfilm fra hele verden og et stort vidensunivers med podcasts, artikler, talks og mere. Ingen binding eller fast abonnement.

Er du lærer og gerne vil bruge PARA:DOX i din undervisning, skal du oprette en undervisningsprofil.